Monoderma

11.04.2013 23:41

 

Doprajte vitamíny MONODERMA aj svojej pokožke

 

Vitamíny sú nevyhnutné pre zdravý život. Denne je doprajeme svojmu telo v rôznych formách potravy. Rovnako ako naše telo aj naša pokožka potrebuje raz za čas vitamínovú bombu. Koniec potravín na tvári, je tu komfortné a účinné riešenie. Talianska značka Monoderma prináša čisto prírodné koncentráty vitamínov A, C a E pre vyživenie pleti, ktoré neobsahujú alergény a rešpektujú prirodzenú rovnováhu pokožky. Vitamíny sú navyše balené v praktických ampulkách, ktoré chránia ich účinky a uľahčujú každodenné používanie. Doprajte svojej pleti výživu po náročnej zime a pripravte ju na letné slniečko. Pomôžu vám v tom zázračné účinky vitamínov Monoderma A15, C10 a E5, ktoré neobsahujú bežné alergény ako sú umelé farbivá, vône či konzervačné látky. Vitamíny sú ďalej výborne absorbované a nezanechávajú pocit mastnoty.

 

Vitamínová terapia MONODERMA A 15 (čistý vitamín A) v 28 kapslíchMONODERMA A15

Kapsule Monodermá A15 obsahujú čistý vitamín A (Retinol) v koncentrácii 0,15%. Tento vitamín je účinný v boji proti akné

a ekzému (Seboroidní dermatitída), zmierňuje proces starnutia a redukuje jemné vrásky. Je tiež silným antioxidantom a má protizápalový účinok. 

 

Vitamínová terapia MONODERMA C 10 (čistý vitamín C) v 28 kapslíchMONODERMA C10

Vitamín C je vhodný pre redukciu nadmernej pigmentácie pokožky (podľa klinickej štúdie po 4 týždňoch užívania o 50%). Efektívne pôsobí proti vráskam a stimuluje syntézu kolagénu. V kapsuliach Monodermá C10 sa nachádza čistý vitamín C (kyselina L-askorbová) v koncentrácii 10%.

 

 

MONODERMA E5

Vitamínová terapia MONODERMA E 5 (čistý vitamín E) v 28 kapslíchČistý vitamín E (Tokoferol) v koncentrácii 5%, ktorý obsahujú kapsule Monodermá E5, je najlepší prírodný antioxidant. Zbavuje pokožku voľných radikálov, zmierňuje proces starnutia a redukuje jemné vrásky. Vitamín E je obzvlášť vhodný na používanie počas leta, pretože chránia pokožku pred účinkami UV žiarenia.