Prirodzená krása pre ženu v každom veku "TianDE - 203040 ...

27.01.2013 14:19

TianDe séria 203040

registrácia Tiande, zľava -35%

Exkluzívna kozmetická a komplexná starostlivosť "TianDE - 203040 ... beauty goes on" je výsledkom vedeckých výskumov vychádzajúci z najnovších poznatkov dermatológie a kozmetológie našej doby. Tieto vedecké výskumy nevyvrátiteľne preukazujú, že pre ženy do 30. rokov, kedy je pokožka jemná a pružná stačí používať hydratujúce prípravky ráno a večer pričom, ráno aj prípravky v kombinácii s ochranným faktorom, načeš ženy od 30. rokov potrebujú pokožku po ranu hydratovať a chrániť, zatiaľ čo v noci pleť vyžaduje vyživujúce a stimulujúce starostlivosť.

Prípravky na čistenie a tonizáciu pokožky je nutné používať podľa typu pokožky v akomkoľvek veku.

 

Pre zachovanie krásy a mladistvého vzhľadu pleti je nevyhnutné dodržiavanie základných pravidiel, ktoré vám objasníme v troch krokoch.

Nevyhnutná komplexná starostlivosť o pleť

Odlíšenie prípravkov podľa veku

Rozdelenie a používanie denných a nočných produktov

Rad "203040 ... beauty goes on" predstavuje kompletný rad kozmetických prípravkov pre účinnú starostlivosť o vašu pleť, ako sú: (Peelingy, tonizácia pokožky, hydratačné a vyživujúce krémy), ktoré sú rozdelené podľa veku, pre vekové kategórie: 20, 30, 40 a viac rokov. Vzájomne sa od seba odlišujú iným zložením vzhľadom k veku a štruktúre pleti.

 

Vzhľadom k pokožke rozlišujeme krémy na dennú a nočnú z hľadiska zloženia a účinku na pleť kedy:

 Ráno potrebuje pleť ochranu a hydratáciu po celý deň

 Večer potrebuje pleť výživu pre upokojenie a odpočinok.

Inovácia produktov "tianDE - 203040 ... beauty goes on" umožňuje v dermatológii a kozmetológiu vyrobiť produkty jednej rady práve tak, aby boli univerzálne a účinné.

Unikátny kozmetické prípravky radu "tianDE - 203040 ... beauty goes on" ideálne zodpovedajú potrebám kože v rôznom veku a vyhovujú rôznym typom pleti. Preto táto rada zabezpečuje komplexnú starostlivosť s ochranným faktorom, pre všetky typy pleti v akomkoľvek veku.

Všetky uvedené zložky ako sú: aloe, výťažky z morských rias, keramidy, kolagén, ovocné kyseliny, kyselina hyaluronová, jojobový olej, mandlí retinol, vitamín Е biozlato, hamamel, a ďalšie .., tvoria základ všetkých prípravkov prírodné zložky a integrácie získané biotechnologickým spôsobom, ktoré sa vyznačujú vysokou schopnosťou prenikať do pokožky.