Viete čo sú to cosmeceutical?

27.01.2013 14:54

Cosmeceutical to je malý zázrak vo svete kozmetiky. Jedná sa o novo vyvinuté biotechnologické emulzie, ktoré sú cielene zamerané na potlačenie mechanizmov, ktoré spôsobujú starnutie pleti a tvorbu vrások.

Cosmeceutical dokážu účinne nahradiť laserové operácie, botoxové injekcie ... jednoducho v dnešnej dobe sú cosmeceutical svojim efektom porovnateľná s týmito agresívnymi zákroky, ktoré páchajú na svojej pleti. Je to najmä zásluhou peptidov a kyseliny hyalurónovej v kombinácii s prísne vybranými extrakty z rastlín. Najmä použité extrakty z rastlín majú najväčší prínos v tom, že cosmeceutical majú protizápalové účinky, prekrvujú pokožku, regenerujú bunky, obmedzujú tvorbu vrások a poskytujú pleti všestrannú výživu po celý deň. Za pomocou cosmeceutical dokážeme redukovať mimické vrásky aj zlepšiť jemné línie tváre. Iniciujú tvorbu vlastného kolagény a zvláčňujú pokožku. V kosmeceutikách nájdete kyselinu hyalurónovú aj ELASTIL.

Tento moderný kozmetický priemysel, ktorým cosmeceutical je, sa logicky zameral na zdroj prírodných antioxidantov, najmä potom na extrakty z rastlín, ktoré sa tradične používajú v ľudovom liečiteľstve a ktorých účinky sú preverené storočiami. Jedná sa najmä o harmanček pravý, medovku, malina, jahoda, žihľavu a ďalšie už našim babkám kořenářkám známe rastlinné.

Práca biochemikov, dermatológov a ďalších odborníkov posúvajú hranice možností kozmetiky, rovnako tak ako neustály pokrok v spracovaní prírodných zdrojov, ktoré táto revolučná kozmetika využíva. Výsledkom sú tieto biotechnologická séra, ktorá cielene mieri na mechanizmy spôsobujúc starnutie pleti a tvorbu vrások.

Samotná cosmeceutical, nie sú ale všeliek. Je potreba svoje telo harmonizovať a zbaviť všetkých nánosov, ktoré má vo vnútri, pretože náš zovňajšok je obrazom nášho vnútra. Teda celkového stavu nášho organizmu. Vždy je potrebné začať riešiť pôvod našich ťažkostí a až potom následky. Ak bude mať niekto zlý pitný režim, nemôže sa čudovať, že časom jeho pokožka bude vyzerať o desať, pätnásť rokov starší, než v skutočnosti je. To isté platí o spôsobe nášho stravovania a našom životnom štýle. Je to ako s diaľnicou D1. Pretože sa o nej nikto kloudně nestaral, tak vyzerá tak ako vyzerá a jej oprava vyjde podstatne drahšie, ako by vyšla pravidelná správna údržba. A to isté platí pre naše telo. Jeho pravidelná údržba nás vyjde lacnejšie, než jednorazové akcie.

Prajeme Vám krásnu pravidelnú údržbu s kozmetikou TianDe, teda Vašej cosmeceutical.

TianDe ... nebeská dokonalosť

 

Produkty majú priaznivý vplyv nielen na telo, ale aj na duši.

Preto na každom z nich nájdete vyššej duchovnej značku spojenie s Bohom a Vesmírom - symbol OM.

Óm je symbolom absolútna a zjednotenia všetkých múdrostí.